Itsensä rakastaminen on rohkea teko

Olet ihana: Uskalla rakastaa itseäsi (2020) on rohkea teko ja kirja ulkonäköyhteiskunnassa.

Oletko valmis löytämään ihanan naisen itsestäsi? Oletko edes etsinyt? Sohvi Nyman kannustaa jokaista naista löytämään oman naiseutensa ja voimaantumaan sitä kautta.

Varoituksen sana: Tämä kirja saattaa lisätä onnellisuuttasi. 💖💖💖

Entä, jos kaiken ei tarvitse olla aina täydellistä?

Miten voi rakastaa isoa kehoa tai itseä, joka ei ole täydellinen? Elämää voi elää omannäköisesti, jolloin ihminen kasvaa kohti itseään. Sohvi kertoo kirjassaan Olet ihana oman kasvutarinansa. Sen, miten arasta tytöstä kasvoi vahva nainen, joka paitsi selätti toistuvan masennuksen myös tuli entistä itsevarmemmaksi.

Kirjoittaja Sohvi Nyman on stylisti ja ihanuusvalmentaja sekä oman alansa vaikuttaja.

Mediassa vallitsee tietynlainen naisihanne. Kirjan harjoituksen avulla voit pohtia, mikä on sinun ihannenainen. Esimerkkejä voi tulla lähipiiristä, eikä näillä ihanteilla ole mitään tekemistä ulkonäön kanssa.

Kirja saa pikkuhiljaa uskomaan, että minäkin olen ihan ihana. Ihan.

Kirjan teemoja ovat mm. naisellisuus, naiseus, naisen seksuaalisuus, minäkuva ja keho sekä sisäinen jumalatar. Sisäisellä puheellakin on suurta merkitystä. Miten sinä puhut itsellesi? Itsetuntoa voi aina vahvistaa.

UNOHDA UUDENVUODENLUPAUKSET ELLEIVÄT NE OLE “RAKASTAN ENTISTÄ ENEMMÄN ITSEÄNI JA LÄHEISIÄNI” SEKÄ “USKALLAN UNELMOIDA ISOSTI”.

Naiseudessa ei ole kyse tietystä painosta tai ulkonäöstä. Ei sopivista mitoista eikä niistä lukuisista uudenvuodenlupauksista, joissa on luvannut taas laihduttaa ensi kesäksi ollakseen bikinikunnossa. Kidutusdieetit eivät toimi pidemmän päälle, vaan voivat jopa siirtää itse ongelman käsittelyä.

Sen, mitä sinä näet peilistä, on tulkinnanvaraista. Kukaan toinen ei ehkä näe samaa. Sohvi Nymanin kirjassa Olet ihana on monia upeita teemoja, kuten kiitollisuus, rakkaus, uskomukset, omat rajat ja tukahdutetut tunteet sekä rohkeus. Mitä rohkeus merkitsee juuri sinulle?

Vain lukija, ihminen itse, voi muuttaa oman tarinansa. Tilastoja ja median malleja ei kannata katsella ja ihannoida, jos haluaa voida hyvin. Jokainen on ihana omalla tavallaan, ja kaikki kasvu lähtee omasta hyvinvoinnista.

Kirjan vapauttava sanoma on se, että kenenkään ei tarvitse mahtua muottiin, sillä jokainen on ihana — sellaisenaan. Jos ajatus ei tunnu luontevalta, niin tämän kirjan lukemisen jälkeen tuntuu!

💋 Tea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s