Olen magneetti on teos, joka toimii kuin magneetti!

Olen magneetti: Ajatuksen ja rakkauden voimalla kohti unelmaelämää (2020) on kirja vetovoimanlaista ja ajatuksen voimasta. Kirjoittaja Elena Gushchina (lol2o) on Reikimaster, NLP-ohjaaja ja taiteilija sekä kirjailija, valokuvaaja ja mediasuunnittelija. Hän on monilahjakas tekijä, nimittäin hän on myös IT-asiantuntija ja ammattisukeltaja.

Elena Gushchina syntyi Kazakstanissa, lähellä Kiinan rajaa. Hänen perheensä muutti Venäjän Karjalaan, Kostamukseen, jossa hän oppi koulussa suomen kieltä. Korkeakouluopinnot Elena teki Suomessa ja päätyi työskentelemään IT-alalle.

Hän alkoi tutkia tietoisuutta ja energiatodellisuutta. Sen seurauksena syntyi kirja Olen magneetti, joka on julkaistu alun perin venäjäksi ja sen jälkeen englanniksi sekä suomeksi.

Kirjoittajaa kiinnosti vetovoimanlaki ja se, miten sitä oikeasti käytetään. Toimiiko se? Voiko sitä edes käyttää? Kirjoittaja kannustaa lukijaa kokeilemaan, mikä toimii ja mikä taas ei, omalla kohdalla.

Pääosassa teoksessa on magnetismi ja se, kuinka sen avulla voidaan aikaansaada yksilöiden elämässä ilmenevät menestystarinat. Energia voi olla luovaa, ja tätä luovaa energiaa kirjoittaja valjastaa käyttöönsä niin, että lukijakin voisi siitä hyötyä.

Kuuntelemalla sydämensä ääntä voi kenties päästä pisimmälle. 💗

Ihmeet ja ilonaiheet täytyy ensin huomata. Kun on kiitollinen, niin ihmeitä tapahtuu aina vaan lisää. “Lisää” ei ole vaatimus vaan tosiasia, kun ihminen alkaa elää ihmeessä. Kuinka ihanaa onkaan elää unelmaansa, tässä ja nyt. Onnellinen ja kiitollinen on oltava tänään, ei vasta sitten kun… heti huomenna tai vuoden päästä.

Kirjasta suosittelen lukemaan kohdan toivomuspyörästä. Kyseessä on viimeisin muttei vähäisin asia. Kirja Olen magneetti on kirjoitettu kauniisti ja kiinnostavasti. Se kutsuu lukijansa kokonaisvaltaiselle matkalle hyvään oloon, vetovoimaiseen elämään ja saavutuksiin, jotka eivät vain näytä vaan myös tuntuvat hyviltä.

Magnetismissa on kyse elämästä, jossa vetää puoleensa asioita magneetin tavoin. Magneetti vetää puoleensa vastapuoltaan. Kyse ei siis ole magneetista, kirjaimellisesti. Magneetin puoleensavetävä ominaisuus kuvastaa menestystä. Kirjaa lukiessa kaikesta siitä saattaa tulla totta: “Olen magneetti mutta mille?” 🤭

— Tea Holm, FT, TM, tietokirjailija ja blogisti

👉 Elenan tekemää taidetta: http://www.immag.net/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s